Fame & Glory

Hermed følger en liste over nomineringer og omtaler. Det er altid dejligt at blive anerkendt for det arbejde man laver. Vi er meget glade og stolte af hver eneste af dem.

 

For tredje år i træk er vi kommet med på OnTrip.dk‘s liste over rejseblogs de anbefaler. Du kan se indlægget her: 13 Gode Danske Rejseblogs 2018. Blandt de pæne ord lyder det blandt andet sådan her: “De er begge fanatiske fortællere som skriver meget levende om alle deres oplevelser fra hele verden.”

 

 

 

Tine fra rejsebloggen A World to Explore har i april 2017 samlet sine favorit blogs i et indlæg. Vi er med blandt de udvalgte, og det er vi super glade for. Tine skriver blandt andet: “Hver gang jeg læser med så får jeg lyst til at pudse vandrestøvlerne af og begive mig ud på en af de spændende ruter, som Helle og Toni beskriver!”

 

 

 

OnTrip.dk er en af Danmarks største rejseblogs. De har igen i år lavet et indlæg, hvor de anbefaler 13 Gode Danske Rejseblogs. Vi er rigtig glade for at være med i det fine selskab. De skriver blandt andet: “Helle og Toni er fremragende fortællere med dejlig levende beskrivelser, fra deres mange oplevelser rundt i verden. Deres blog er fyldt med lækre billeder, gæste-skribenter, humor, spændende vandreture og masser af personlighed.”

 

 

1000х1000

Aros Business Academy havde os med blandt otte rejseblogs, der var nomineret til titlen som Årets Rejseblog 2016. Vinderen blev fundet via en afstemning. Vi vandt ikke, men er glade for nomineringen.

 

 

 

 

 

 

BagBloggen

Rejsebloggen OnTrip.dk havde i februar 2016 et indlæg om 13 Gode Danske Rejseblogs. Vi er blandt de udvalgte, og får blandt andet følgende pæne ord med på vejen: “Deres blog er fyldt med lækre billeder, spændende gæsteskribenter, humor, personlighed og er en god alsidig rejseblog.”

 

 

 

 

 

dk_finalistTravelmarket afholdt i starten af 2016 en konkurrence om at kåre Danmarks bedste rejseblog 2016. Vi kom med blandt de ti finalister, og selv om vi ikke vandt, er vi super stolte og glade.

 

 

 

 

 

mikonomi_award_r_d_til_mere_til_din_rejse

Mikonomi lavede i 2015 en liste over 25 inspirerende rejsesider. Vi kom med på listen, hvor det blandt andet lød: “Indlæggene bærer præg af meget aktive rejser, der inkluderer flere kilometers vandring i naturen, men storbyferier er også at finde på bloggen. Dermed er der lidt for enhver smag, hvis du gerne vil have inspiration til en mere aktiv ferie end den traditionelle chartertur.”

 

 

 

rejseblogs

Rejsebloggen Opdagelse.dk lavede i marts 2015 indlægget 10 gode danske rejseblogs 2015. Vi er på, og de skriver: “Endnu en skøn rejseblog. Denne er skrevet af Helle og Toni, der nyder en aktiv feriestil, og vi sluger indholdet råt. Desuden er deres blog fyldt med smukke billeder fra fjerne destinationer.”