Anbefalinger, Udstyr

Verdens bedste sokker?

Smartwool

Er du på jagt efter et par tykke, behagelige og varme sokker, så led ikke længere. Svaret er Smartwool Mountaineer.

Der er næsten ikke noget værre end at fryse om fødderne. Det er uanset om man bare er en tur i skoven eller på vandretur med “fuld udrustning”. Jeg har heldigvis fundet et “våben” mod de kolde fødder, så humøret ikke også når nulpunktet.

Amerikanske Smartwool laver mange super lækre strømper, men topscoreren er efter min mening, den model der hedder Mountaineering. Det er en tyk og varm sok, der består af 83% merino uld, og det er blevet mine total yndlings sokker! De varmeste anbefalinger her fra.

Jeg bruger dem på vandreture, hvor jeg har brug for lidt ekstra varme i støvlerne, og de har både været med på Grønland, Island og et par ture i Sverige. Der er dømt super komfort, og de slår alle andre modeller jeg har prøvet. De er også et sikkert hit, når man kommer frem og har slået lejr. Så er der dømt telt-hygge med varme sokker. Her vil jeg anbefale at man har en par med, som kun bruges til “lejr-sokker”. Alt efter hvor lang vandreturen er, kan sådan et par vandre-sokker godt blive lidt “kedelige” efter nogle dage, og så er det ren luksus at smutte i et par rene/renere…

De bruges også som hygge-sokker her hjemme om vinteren. Det bliver de godt nok noget hurtigere slidt af , men de er bare top behagelige.  Jeg gav min far et par i fødselsdagsgave for nogle år siden, og nu ønsker han sig nye hvert år.

/Toni