Anbefalinger, Udstyr

Vi elsker merinould

Icebreaker

Et godt råd til at holde varmen? Svaret er merinould.

Vi er blevet helt pjattede med merinould fra New Zealandske Icebreaker. Både de lang-ærmede, kortærmede og dem med lange ben. Uanset om vi fejrer nytår i England, vandrer rundt på Island eller går GR221 på Mallorca, så er der Icebreaker med i bagagen. Du behøver dog ikke tage uden for landets grænser for at få glæden af det. Vi har det også med, når vi tager i sommerhus, og der skal ordnes have eller bages snobrød. Det er blødt og behageligt, og så langt fra de kradsende uldtrøjer min farmor strikkede til mig, da jeg var lille, som man overhovedet kan komme.

Det er ikke billigt, men det er super kvalitet. Det er meget åndbart og varmer selv om det er vådt. Dermed er den klamme fornemmelse af at vandre med en våd t-shirt, når man sveder under rygsækken, en saga blot. Det giver et stort plus i min bog. En anden af de helt store fordele ved det er, at det ikke kommer til at lugte, som syntetisk undertøj gør. Det er nu meget rart, at man kan sætte sig ned og nyde en kold øl efter en dags vandretur, uden at alle andre skal have klemmer på næsen. Og så kan det endda smides i vaskemaskinen, når du kommer hjem fra tur. Endnu et plus her fra.

Det er blødt og behageligt, og så langt fra de kradsende uldtrøjer min farmor strikkede til mig, da jeg var lille, som man overhovedet kan komme.

Har du ikke prøvet merinould endnu? Så kan jeg varmt anbefale, at du tager forbi din lokale forhandler, og investerer. Det er smart og laves i moderigtige farver, så det kan også bruges til hverdag. Det kommer i mange tykkelser, farver og former, så der er garanteret også noget til dig. Men pas på, du vil sikkert have mere…

/Toni