Nyt fra afoot

Afoot fejrer fødselsdag

fødselsdag Yorkshire

I dag er det mandag. Meeeeeen det er ikke en helt almindelig mandag. Det er nemlig i dag at vores rejseblog, Afoot, har fødselsdag, og fylder fire år (trompet fanfare)! Endnu et år er gået, og vi vifter lidt med dannebrog og klapper os selv på skuldrene. Hip hip…

Forskud på glæderne

Vi tog forskud på fødselsdagen, og startede fejringen i sidste weekend. En forlænget weekend i Yorkshire Dales i England med gode venner, hvor vi også fejrede at Mr. W snart har fødselsdag. Så den stod på vandrestøvler, pub-besøg og hygge. Ikke den værste måde at før-fejre sin fødselsdag på.

Hvis vi havde haft muligheden, havde vi selvfølgelig inviteret dig med. Men der var desværre ikke plads i bilen. Til gengæld kan du meget snart læse om turen her på bloggen.

Yorkshire Dales

Status

Vi nyder arbejdet med vores rejseblog, og det er fedt at modtage kommentarer og “likes”. Som altid skal der lyde et STORT tak til dig, der læser med. Besøgstallene på bloggen er stigende, og både vores Facebook-side og vores Instagram-profil vokser lige så stille. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at følge med, hvis du ikke allerede gør det.

Januar 2018 blev vores bedste måned nogensinde. Ud fra sidebesøg og henvendelser ser det ud til, at det endnu engang er Mallorca og en vandretur ad den flotte GR221 der trækker. Det kan vi sådan set godt forstå, da det er en helt forrygende tur.

En del af noget… rejsende?!

Det er en super oplevelse at være en del af det voksende rejseblogger netværk i Danmark. En gruppe af fantastiske mennesker der ønsker at dele deres glæde ved at rejse og opleve. At inspirere andre til at komme ud, opleve verden og blive klogere på både verden og sig selv.

De kommer i alle farver og former, og dækker alle måder at rejse på. Nogle rejseblogs handler om et enkelt land, andre om budgetrejser eller det at rejse alene. Der er masser af muligheder, og ikke mindst masser af inspiration at hente.

Inspiration til eventyr

Vi håber i hvert fald, at vores rejseblog kan være med til at give dig inspiration til et eventyr eller to. Uanset om du rejser meget, eller er i gang med at tage dine allerførste skridt, så er der mange utrolige øjeblikke at se frem til.

Glæden er altid stor, når vi kan komme af sted med vores vandrestøvler. Ud i naturen hvor der er højt til himlen. Har du ikke prøvet det, så giv det en chance. Som Pippi Langstrømpe siger: “Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert godt”. Verden venter…

BONUS-INFO: Vi vil i dagens anledning sende et stort tillykke til den tidligere fodboldlandstræner Sepp Piontek, der også har fødselsdag i dag. Tillykke med de 78, Sepp.