Nyt fra afoot

Danmarks bedste rejseblog?

Danmarks bedste rejseblogRejsesøgemaskinen Travelmarket.dk sætter igen i år fokus på de danske rejseblogs, og afholder en konkurrence, hvor vinderen kan kalde sig for Danmarks Bedste Rejseblog. Vi stiller til start i det store felt, og så må vi se hvor langt det rækker. Sidste år kom vi med i finalen, hvilket vi var mega stolte af.

Der findes rigtig mange flotte og spændende rejseblogs i Danmark, der hver især deler ud af deres oplevelser og erfaringer for at inspirere og hjælpe andre. Vi synes det er fedt med en begivenhed, der skaber noget opmærksomhed omkring de danske rejsebloggere.

The Winner Takes It All

Konkurrencen består faktisk af hele to konkurrencer. Først og fremmest er der konkurrencen om at blive Danmarks Bedste Rejseblog 2017. I slutningen af november udvælges otte finalister af en jury, hvorefter de vil vælge en endelig vinder den 15. december. Du kan læse meget mere her.

Dernæst er der også en brugerafstemning, Danmarks mest populære rejseblog, og der har vi brug for DIG. Gå ind på dette link, og stem på os. Du skal ikke registrere dig eller noget i den stil, du skal bare stemme.

Vi kan hverken love mere medvind på cykelstierne eller mindre valgflæsk. Vi kan dog love, at vi bliver super glade for hver eneste stemme.

Game on! Lad den bedste rejseblog vinde…

Danmarks Bedste Rejseblog