Nyt fra afoot

Nyt fra afoot: Hip Hip Hurra! Tre år med afoot

I dag er en ganske særlig dag. Vores rejseblog har fødselsdag, og den fylder tre år! Tænk at det allerede er mere end tre år siden vi startede. Vi tog i sommerhus for at lægge en slagplan, finde på et navn og alt det andet der hører med, når man skal starte en rejseblog.

Bagefter kan man så bruge timevis på at finde ud af WordPress, plugins, SEO og en bunke andre ting, man ikke anede eksisterede. Det er sjovt og lærerigt, og vi fortryder ikke et sekund.

En af vores primære grunde til at starte bloggen, var at vi gerne ville inspirere andre til at komme ud og opleve verden. Det er heldigvis lykkedes, og specielt indlæggene om vandreruten GR221 på Mallorca bliver flittigt besøgt. Det er til gengæld også en virkelig fantastisk vandretur…

Hurra! Verden venter…

Vi er rejst langt, og har vandret mange kilometer, i de tre år vi har blogget på afoot. Vi har set og oplevet meget, men vi er slet ikke mætte endnu. Der er SÅ mange spændende steder, vi ikke har oplevet endnu. Jo mere vi rejser, jo mere får vi lyst til at se og opleve.

Det var vores vandretur på GR221, der endelig satte gang i afoot. Men vores rejselyst var blevet vækket længe før. Vores første rejse sammen var i 1997, hvor vi fejrede nytår på den lille skotske ø, Isle of Arran. Året efter tilbragte vi 14 dage på den endnu mindre græske ø, Spetses, inden vi i 1999 tog til Filippinerne. Det var laaaang tid før vi fik digitalkamera, så billederne er færre og i knap så god kvalitet. Siden er det blevet til mange flere rejser, og vi ELSKER at komme ud og få nye inputs og tage masser af billeder.

Filippinerne

Tak, tak, mange tak

Vi har sagt det før, men vi siger det lige igen. TUSIND TAK til dig der læser med. Uden dig ville det ikke være nær så sjovt, at sidde her og skrive om vores rejser. Vi er rigtig glade for alle de “likes” og kommentarer der kommer både her på bloggen, Facebook og Instagram

Der kommer flere og flere danske rejseblogs i høj kvalitet. Det er super spændende, og det er dejligt med inspirationen fra deres/jeres oplevelser og syn på verden. 

I den forbindelse kan vi nævne at en af Danmarks største rejseblogs OnTrip.dk for nylig havde os med på listen over 13 Gode Danske Rejseblogs 2017. Det er andet år i træk vi kommer med i det fine selskab, og vi er glade. Tak for pladsen og de pæne ord.

Vi vil slutte af med et lille gruk fra Piet Hein. “Husk at elske mens du tør det. Husk at leve mens du gør det” – og så kunne vi tilføje “rejs ud mens du kan”.  Vi glæder os til at dele mange flere eventyr med dig…

Pura Vida!