Nyt fra afoot, Rejseblik

NYHED: Vi introducerer “Rejseblik”

rejseblik

Når vi er ude at rejse, er det at fotografere en stor del af rejsen. Gennem linsen prøver vi at fange det unikke, det sjove og det smukke. Vi har hver vores fokus og vi tager altid mange billeder. Som i RIGTIG mange billeder. Som faste læsere på bloggen nok har opdaget, lægger vi også vægt på at det visuelle udtryk. Det er en meget vigtig del af hvordan vi formidler vores rejsehistorier.

Derfor introducerer vi nu en indlægs-række, vi har valgt at kalde for “Rejseblik”. Hvert indlæg vil bestå af ni udvalgte billeder, som har et bestemt tema eller fokus. “Rejseblik” er visuelt indbydende og stemningsfuldt. En pause fra ordene og en oplevelse for øjnene. Grafisk stramt med ingen eller meget lidt tekst. “Et billede siger mere end tusind ord”, som man siger.

Vi glæder os i hvert fald til at dele vores billeder på en ny og anderledes måde. I vores første “Rejseblik” har vi samlet ni fantastiske billeder fra vores sommertur til De Ydre Hebrider. Her fik vi den ene helt unikke natur-oplevelse efter den anden. Vi var helt tæt på havet, horisonten som strakte sig uendeligt og en himmel der det ene øjeblik bød på drivende grå regnskyer for i det næste øjeblik at være tindrende blå.

Vi håber du kan smage saltvandet, mærke vinden og får vækket rejselysten, når du klikker ind på vores første omgang “Rejseblik”.