Tanker på tur

Eventyrlig inspiration

Vi elsker at rejse og opleve, at se verden i et stille og roligt tempo. I en verden hvor alt efterhånden går ufattelig hurtigt, er det dejligt at komme ned i gear, mens man stadig får en på opleveren, masser af frisk luft og fantastiske naturoplevelser. På den baggrund er vandreture et perfekt match!

Vi er meget glade, når vi får respons på vores indlæg. Ingen tvivl om at likes og kommentarer på bloggen, Facebook og Instagram luner. Selvfølgelig gør de det. Nogle gange er det spørgsmål til en af vores ture, andre gange fra folk der har læst et indlæg, og har haft en god oplevelse. Det er super dejligt at høre, når noget vi har skrevet, har inspireret andre til at komme af sted på eventyr. Tak til jer. Det er nemlig et af vores formål med afoot, at give inspiration til at komme ud og opleve…

God, bedre, GR221

Det er også fedt at se billeder, når nogen har “vandret i vores fodspor”. I ugen op til pinse var Toni’s gode ven, René, og Freja taget til Mallorca for at vandre ad GR221 ruten. En rute vi blandt andet har skrevet om her, og som var med til at sparke afoot i gang. Vi fik lidt opdateringer undervejs, så vi kunne følge med. Så var det næsten som at være der selv…

Undervejs mødte de fire danske kvinder, der også var af sted på GR221, og også have læst om turen her på bloggen. Som vi har forstået det, var alle glade for turen og besøget på Son Mico (nedenstående fotos er taget af René Hammerlund).

Mallorca  Mallorca gr221

Mallorca GR221

Meget mere Grønland, tak

Kan du huske Marianne? Hun var vores gæsteblogger for et par år siden, og skrev om sin tur til Tasiilaq i Grønland. Nu er hun tilbage i Grønland igen, denne gang i Ilulissat. Selvom vinteren i år har lidt svært ved at slippe helt, er der også dage med sol og fremragende vejr.

Vi har netop modtaget disse billeder, og det har i hvert fald ikke gjort lysten til at besøge Grønland igen mindre. (nedenstående fotos er taget af Marianne Olsen).

Grønland

Grønland

Top of the world

Og hvis du forøvrigt læste vores indlæg om rejsefeber, og tænkte på om Tonis tidligere kollega mon klarede den, så kan vi afsløre at Jakob Urth stod på toppen af Mount Everest lørdag den 19. maj klokken 08.32. Der skal lyde et kæmpe STORT tillykke her fra. Det er bare mega sejt! Det bliver ikke meget bedre, end når eventyr og drømme går hånd i hånd.

Du kan se flere billeder og læse meget mere på Urth’s facebook-side. TV2 var med på noget af turen, for at filme til et dokumentarprogram om hvad det kræver at nå til tops på verdens højeste bjerg. Vi glæder os til at se med til efteråret, når det bliver sendt (nedenstående fotos er taget af Jakob Urth).

Everest Urth

Everest

BONUS-INFO: Har du læst et af vores indlæg, og er blevet inspireret til en tur, så hører vi meget gerne fra dig.