Nyt fra afoot

Fem, frisk og ferieklar!

afoot fem år

Dette indlæg indeholder reklame.

I dag er det fem år siden, vi startede afoot. Hvilket så også betyder, at det er næsten fem år siden, vi vandrede GR221 på Mallorca. Det var nemlig planlægningen af den tur, der satte gang i tankerne om at lave en blog. De indlæg vi har lavet om GR221, er stadig vores klart mest besøgte.

Vind en Kånken Rainbow fra Fjällräven

Vi har besluttet os for at prøve noget nyt. Vi afholder en fødselsdags-konkurrence på vores Facebook-side, hvor du kan vinde en rygsæk-klassiker i nye klæder. Det er den gode, gamle Kånken fra Fjällräven, der nu er kommet i en Rainbow udgave. De regnbuefarvede stropper symboliserer diversitet, accept og lighed.

Præmien er sponseret af Friluftsland.

Det eneste du skal gøre, er at skrive “Rainbow” under opslaget på Facebook. Så er du med i konkurrencen. Vi trækker lod fredag den 8. marts klokken 9, hvorefter vinderen vil blive kontaktet.

afoot friluftsland kånken

Fem fantastiske oplevelser

I løbet af de fem år har vi lavet 166 indlæg på bloggen. Vi har haft en masse dejlige oplevelser, fyldt med små og store eventyr. I anledning af fødselsdagen har vi kigget lidt i vores indre rejse-dagbog og fundet fem helt fantastiske oplevelser, der har sat dybe aftryk. De kommer her i fuldstændig tilfældig rækkefølge:

  • Vi havde i mange år snakket om de søde og lidt kluntede søpapegøjer. Så da vi i sommeren 2017 tilbragte et par dage på øen Mykines på Færøerne, var det en drøm, der gik i opfyldelse. Vi sad i timevis og kiggede på dem, mens de fløj, gik, lå, lettede og landede. Puffin Power!
  • Stranden Luskentyre på De Ydre Hebrider er en storslået oplevelse. En lang og bred sandstrand der bare venter på lange gåture, leg og eftertænksomhed. Højt til himlen, lyden af havet og udsigten til bjergene i baggrunden. Det er ren terapi for sanserne! Vi er vilde med det!
  • Costa Ricas dyreliv er enestående, og byder på det ene David Attenborough øjeblik efter det andet. Første gang vi fik øje på en dovendyr i trætoppene, de små baby-skildpadder der pludselig kom op af sandet, og ræsede ned mod havet og gruppen af brøleaber der boede lige ud for vores altan i Santa Teresa.
  • Vi kommer ikke udenom Danmark. En weekend-tur i en forårsgrøn Rold Skov med telt og frysetørret mad. Skovbunden dækket af anemoner, fuglesang og frisk vand fra Lille Blåkilde. Ah, i skovens dybe stille ro…
  • Selvfølgelig skal GR221 også med. En fantastisk vandretur der byder på smuk natur, små byer, bjerge, spektakulære udsigter og tapas. Så kan man da næsten ikke forlange mere. At den så også var startskuddet til vores rejseblog, giver den en ekstra stor plads i vores hjerter.

gr221

Rejsefeberen bobler

Tænk engang, fem år. FEM ÅR! Hvor blev tiden dog af. Nå, men vi har ingen planer om at sætte vandre-støvlerne på hylden, så hvis du har lyst, kan du fortsat følge med i hvad der sker i afoot-land. Vi håber selvfølgelig du bliver hængende, for rejsefeberen bobler stadig og vi er slet ikke færdige med at fortælle…

Som altid skal der lyde et STORT tak til dig der læser med.