Nyt fra afoot

Fotoudstilling: Bobler, kaffe og masser af Pura Vida!

fotoudstilling

Costa Rica er et utrolig smukt land, hvor det ene “kodak-moment” afløser det andet. Tre ugers ferie i januar gav derfor helt naturligt tusindvis af billeder.

I samarbejde med Kent Kaffe Laboratorium i København, har vi stablet en fotoudstilling på benene. Vi har været alle billederne igennem og fundet et lille udvalg, hvor vi har sat fokus på det dejlige strandliv, der udfolder sig langs Stillehavets kyst.

Vi har valgt at kalde udstillingen for “Pura Vida!”. Et udtryk vi hørte gentagne gange i Costa Rica, og som har flere betydninger. Blandt andet noget i stil med “slap af og nyd livet”. Enkelt og smukt!

Vi holdt fernisering i går fra klokken 17-20, hvor Kent Kaffe Laboratorium serverede bobler, jordbær og kaffe. Tusind tak til jer der kiggede forbi, og gjorde det til en rigtig hyggelig eftermiddag/aften. Det var absolut en fornøjelse at se jer alle sammen.

Nåede du ikke forbi i går? Billederne hænger fremme de næste to måneder, så du kan stadig nå at gå forbi, få et skud “pura vida” og måske endda en kop kaffe…

fotoudstilling afoot

 

BONUS-INFO: Kent Kaffe Laboratorium ligger på Nørre Farimagsgade 70, kld, 1364 København K, og udstillingen løber fra den 31. marts 2017 og to måneder frem.