Anbefalinger, Overnatning

La Dolce Vita på B&B Adelché

b&b

20 kilometer fra Bergamo finder man et lille B&B, der byder på alt hvad man overhovedet kan ønske sig. B&B Adelché drives af Maria og Mario, og har 3 værelser. Det ligger i en gammel, historisk bygning, men det hele er nyrenoveret og der er nogle rigtig gode, brede senge. Morgenmaden er med friskbagt brød, lokale oste og altid lige en hjemmebagt kage til at forsøde tilværelsen endnu mere. Vi boede på 3. sal og havde en lille altan (det har de andre værelser ikke), hvorfra der er en skøn udsigt ud over dalen Val Brembana. I bunden ligger byen San Giovanni Bianco, og rundt omkring skyder bjergene i vejret.

Der er masser af muligheder for at snøre vandrestøvlerne, og besøge de små byer i de omkringliggende dale, eller blot vandre ned gennem Val Brembana for at besøge byen San Pellegrino Terme (den med vandet). Så har man også fortjent sit glas spumante, når man senere sidder og ser solen gå ned.

B&B  SanGiovanni

Er du til fred og ro, og trænger du til at blive forkælet, så kan vi anbefale den varme stemning hos B&B Adelché. Maria og Mario er utrolig hjælpsomme, og deres gæstfrihed er i særklasse. Vi var der i juli 2013, og her et lille år senere, snakker vi stadig om, at vi må tilbage igen på et tidspunkt.

Rejsetidspunkt: juli

BONUS-INFO: På den anden side af dalen ligger der en fantastisk restaurant Taverna di Arlecchino, der serverer mad som enhver Mama ville være stolt af. Vi fik nok den bedste antipasti, vi nogensinde har fået.