Anbefalinger, Mad og drikke

Northton: The Temple Cafe

Heb29

Lige udenfor Leverburgh på øen Harris, ligger der en lille bebyggelse, der hedder Northton. Umiddelbart bare nogle huse og masser af machairMen midt i det hele ligger en lille café, The Temple Cafe. Den ligger med en helt fantastisk udsigt ud mod Scarista Beach med The Harris Hills i baggrunden.

Det var Siane på vores B&B, der havde anbefalet stedet, og især deres gulerodskage, der skulle være “to die for”. Den var desværre ikke på programmet, den dag vi var her. Vi fik i stedet to super lækre scones, og der var masser af andre kager at vælge i mellem. De advarede os dog om, at man ikke skulle komme for sent på dagen (specielt om lørdagen), hvis man ville være sikker på, at der var noget kage tilbage.

 Heb51  Northton

Er man lidt mere “rigtig” sulten, så serverer de blandt andet også suppe, madtærter og pie.

Ud over at der var super betjening, spillede de også god musik. Vi tilbragte eftermiddagen i selskab med blandt andet Black Rebel Motorcycle Club. Med al den gode stemning var vi simpelthen nødt til at drikke en dejlig stor kop te mere, slappe af og nyde livet.

Som tidligere nævnt ligger cafeen lidt gemt, men den er absolut et besøg værd. Så er du på vej mellem Leverburgh og Tarbert, så sving ind forbi Northton og The Temple Cafe. Det vil du absolut ikke fortryde. Der er også mulighed for at gå nogle rigtig gode ture i området. Vandretur og kage. What’s not to like…?

BONUS-INFO: Du kan kigge med på deres Facebook side, hvor du også kan se, at vi ikke er de eneste, der har været glade for et besøg på The Temple Cafe.