Nyt fra afoot

Vi har et billede med i Politiken

Politiken rejser Grønland

I dag har vi et billede med i Politiken’s rejsesektion og på deres hjemmeside. Billedet er fra vores Instagram konto, og du kan se det online på Politiken her: Læsernes fotos: Thailandsk kvinde med gyldne halsringe og tænksom chimpanse i Uganda.

Vi er, som du måske ved, ret glade for Grønland. Det er dog ved at være alt for længe siden, vi har været på de kanter. Vi har derfor siddet og kigget på billeder, og faldt blandt andet over dette hyggelige øjeblik.

Grønland tager pusten fra dig

Billedet er fra vores fantastiske tur til Grønland, hvor vi vandrede ind langs isfjorden ved Ilulissat. Den tur har vi skrevet om i indlægget “På tur langs isfjorden”.

Hele dagen gik vi med den store isbræ som følgesvend. Efter dagens vandring slog vi teltet op, hentede vand i en lille elv og gjorde os klar til aftensmad. Først var det dog tid til en kop varm te, og fra vores lejrplads kunne vi nyde den storslåede udsigt ud over isen.

Her føler man sig virkelig lille. Naturen er helt fantastisk og synet af de store isbjerge (eller isfjelde som de kaldes i Grønland) her ved Ilulissat Isfjord er bare himmelråbende flot.

Du kan se billedet i hele sin herlighed her:

Politiken rejser Grønland

BONUS-INFO: Vi har masser af andre flotte billeder på vores Instagram konto. Du er naturligvis mere end velkommen til at følge med.