Verden rundt

Rejsemesse: Aktiv ferie

Aktiv ferie

REKLAME. Skrevet i samarbejde med Vagabond. Alle fotos leveret af Vagabond.

Som du nok ved, er vi ret glade for at tage på aktiv ferie. Meget gerne med vandrestøvlerne på, og ud på vandretur i store natur. For der ligger så mange storslåede oplevelser og venter derude. At være ud i naturen, nyde stilheden og den friske luft, giver et kæmpe boost. I en en ofte travl hverdag kan selv en lang weekend være det, der giver den ekstra energi.

Uanset om vi har vandret flere dage ad GR221 på Mallorca , brugt en dag på at kravle op på toppen af en udslukt vulkan i Costa Rica eller vandret langs isfjorden ved Ilulissat i Grønland, har det været oplevelser, der har brændt sig fast på rejse-nethinden. Alle de gode oplevelser samler vi på. De giver os drømme og energi til flere eventyr.

Aktiv Ferie i Lokomotivværkstedet

Vagabond afholder i år rejsemessen Aktiv Ferie i Lokomotivværkstedet i København. Her kan du få masser af inspiration til din næste ferie. En række rejsebureauer og turistkontorer står klar til at hjælpe med alt fra destination til hvilken form for aktiv ferie du ønsker.

Du behøver ikke at løbe et maratonløb hver dag, eller klatre op på toppen af Mount Everest for at kalde det en aktiv ferie. Mindre kan sagtens gøre det. Uanset om du vandrer, cykler, dykker eller andet, eller overvejer at kaste dig ud i det, så er der input at hente.

Aktiv Ferie

Aktiv på messen

På messen er der mulighed for at få en forsmag på hvad en aktiv ferie kan indeholde. Du kan klatre op ad en otte meter høj klatrevæg, prøve rapelling og Stand Up Paddelboard (SUP). Du har også mulighed for at prøve, om yoga kunne være din måde at holde aktiv ferie på. Når du besøger Dykcen, har du ikke bare mulighed for at prøve et undervandskamera, du kan også vinde et i deres konkurrence.

Når man er på tur og er ude og aktiv hele dagen, betyder maden rigtig meget. En del af menuen på vores vandreture med telt består gerne af frysetørret mad. Hvis ikke du har prøvet det, kan du få en smageprøve hos Friluftsland. Appetitten kan du samle ved at prøve at vandre på deres vandre-track inden. Og der er absolut ingen grund til at gå ned på udstyr, da blandt andet Eventyrsport, Intersport, Klean Kanteen og Eagle Creek også har meldt deres ankomst.

Noget for ørerne

Der vil også være flere foredrag at vælge imellem. Du kan for eksempel høre Stine Stjernholm fra DR-programmet Alene i Vildmarken fortælle historier om sit ophold i vildmarken, og det at rejse uden planer. Skal du høre noget med nogle flere højdemeter, er der også Kilimanjaro og Himalaya på plakaten.

Vi glæder os til at høre Kirsten Hansen fra Vitus Rejser, der skal fortælle om Champagnevandring i Frankrig. Vandretur OG bobler, så bliver det vist ikke meget bedre…

Du kan se hele foredragsprogrammet her.

Hvor, hvornår og hvordan?

  • Messen er åben lørdag den 7. april og søndag den 8. april 2018. Begge dage fra klokken 10-17.
  • Lokomotivværkstedet ligger Otto Busses Vej 5A, 2450 København SV.
  • Entrebilletten koster 100 kroner, og kan købes ved indgangen.
  • Du kan også købe billetten i forsalg via Vagabond og spare 30%.

 

Aktiv ferie

Vind indgangsbilletter

I samarbejde med Vagabond sætter vi 8 indgangsbilletter på højkant. Det eneste du skal gøre, er at skrive “Aktiv ferie” i kommentarfeltet herunder. OBS! Der er en billet pr. vinder.

Vi trækker lod mandag den 2. april 2018 klokken 18, og kontakter efterfølgende de otte heldige vindere.

Du kan læse meget mere om hele arrangementet på Vagabonds hjemmeside.

BONUS-INFO: Vagabond kender du måske som udgiver af Rejsemagasinet Vagabond, der tidligere blot hed Rejs og er udkommet siden 1994, og som arrangør af Rejsemessen for Kvalitetsrejser i Øksnehallen.