GR221 – etape 1 – Fra Pollenca til Lluc

Ca. 17 kilometer – 4,5 timer

Turens første etape startede ud fra Refugi del Pont Roma. Først måtte vi dog lige ud i Pollencas morgenstilhed og proviantere til turen. Stilheden stod i stærk kontrast til hvordan byen summede af liv, da vi ankom aftenen før med bussen fra Palma. Da var Pollenca afslutningen for Ultra Mallorca, hvor løberne havde gennemført hele GR221 på under 24 timer. Løberne blev fortjent klappet i mål gennem de smalle gader, hvor alt kulminerede på byens torv. Alle de små restauranter var stuvende fulde, og der var mennesker over alt.

Pollenca Mallorca

På denne turens første dag skinne solen fra en næsten skyfri himmel. Det var lunt, benene var gode og forventningerne store. Første del var forholdsvis flad og vi fulgte et flodleje, som der af og til også var vand i. Når der var tilfældet, var der også masser af kvækkende frøer der supplerede fuglesangen. Herefter gik det op gennem skov ad stenede stier.

Da vi kom ud af den tætte skov blev vi ramt af sol og blæst, indtil vi igen skridtede nedad gennem mere skov. Efter en 1½ times tid kom vi ud af skoven til åbent land, og herfra kunne vi se over til refugiet i Lluc. Denne første etape var rigtig godt skiltet, og det var en fantastisk start på vores tur.

GR221

Læs mere:

2. Etape – Lluc til Font des Noguer

3. Etape – Font des Noguer til Port de Sóller

4. Etape – Port de Sóller til Deiá

5. Etape – Deiá til Valldemossa

6.Etape – Esporles til Estellencs

 

6 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.