Nyt fra afoot

Opdag Lake District

Lakes04

Helle har skrevet en artikel til det nye nummer af rejsemagasinet Opdag Verden. Den hedder “Tilbage til Cumbria – vintervandring i The Lake District”, og handler blandt andet om en af vores vandreture i Englands største nationalpark The Lake District.

The Lake District er et utroligt smukt område, og kan besøges både sommer og vinter. Vi har været der flere gange, og det er altid dejligt. Er du til masser af frisk luft, storslået natur, gode vandreture og en pint foran pejsen på den lokale pub, så kan vi i den grad anbefale, at du tager en tur forbi The Lakes.

Det er vores tredje artikel i Opdag Verden i løbet af det sidste års tid, og det har været rigtig sjovt at se tekst og billeder på tryk. Der er ingen planer om flere artikler lige nu, men man ved jo aldrig hvad fremtiden bringer. Vi håber i har nydt artiklerne, og at de måske har inspireret til en tur ud i verden.

God læselyst – igen, igen…

BONUS-INFO: Nationalparken The Lake District blev grundlagt i 1951, blandt andet for at bevare dyrelivet og den fantastiske natur, og dækker et område på 2292 kvadrat-kilometer. Det højeste punkt er Scafell Pike på 978 meter (du kan læse om vores tur til toppen her), og den største sø er Lake Windermere på 14,8 kvadrat-kilometer.