Nyt fra afoot

Årskavalkade 2016: Et kig på året der gik

Farvel til 2016 og velkommen til 2017. Vi håber du er kommet godt ind i det nye år, hvor end i verden du opholder dig.

Vi vil bruge denne første dag i det nye år på at kigge tilbage på det gamle. 2016 bød på masser af Europa, og specielt sommerens tur til De Ydre Hebrider efterlod et stort indtryk på den indre rejse-globus. Vi ELSKEDE det blæsende og til tider regnfulde, men hele tiden helt igennem fantastiske ø-hop på de skotske øer.

Turen startede med at vi landende i en lille blå Twin Otter på stranden på øen Barra. Herefter rejste vi med færger og busser op til Lewis i nord. Til sidst sluttede vi af med et døgn i Edinburgh. 10 øer på 10 dage og en KÆMPE oplevelse rigere.

året 2016 Skotland

Derudover tilbragte vi også en forårs-uge blandt de højeste toppe på Gran Canaria. Solskin og vandreture i april? Ja tak! Vi boede i et lille hus inde midt på øen. Tæt på al naturen og langt, langt væk fra pommes frites, badehåndklæder og speedos. Det kan vi godt anbefale.

Det var en uge der bød på masser af frisk luft, flotte udsigter og Gran Canarias natur, der havde taget sin smukkeste forårs-dragt på. Vi havde i den grad gang i vandrestøvlerne, og så kan vi ikke forlange meget mere.

året 2016 Gran Canaria

Ja, og så var der alle smutturene. Toni var til fodbold i Liverpool i England og fik luftet sine lederhosen til Oktoberfest i München i Tyskland. Helle var i Milano og en lille uge i Abruzzo i Italien og en lang weekend i Paris i Frankrig. Sammen nåede vi i starten af december også lige en forlænget weekend til Underbarrow i den sydlige del af Lake District i England.

Vi må med skam indrømme, at vi ikke kom ud med vores telt sidste år. Det er slet ikke godt, og det skal der helt sikkert laves om på i år.

Gæstebloggere og konkurrencer

I det forløbne år har vi igen haft nogle top seje gæstebloggere forbi: Fjellhipsteren, Vinhandleren og to gange Marianne O. Tak til jer alle sammen for at i ville være med og skrive til vores rejseblog.

Året 2016 gæsteblogger

Til vores store glæde bød 2016 på flere nomineringer og flotte omtaler. I starten af året afholdt Travelmarket en konkurrence om at blive Danmarks bedste rejseblog. Vi kom med blandt de 10 finalister, og selv om vi ikke vandt, er vi meget glade og stolte.

Den danske rejseblog Ontrip.dk havde et indlæg, hvor de anbefalede 13 gode danske rejseblogs. Vi var med og begrundelsen lød blandt andet: “Deres blog er fyldt med lækre billeder, spændende gæsteskribenter, humor, personlighed og er en god alsidig rejseblog”. Endnu engang tak for de pæne ord, OnTrip.dk.

Vi blev også nomineret af Aros Business Academy til Årets Rejseblog 2016 , da de afholdt en stor afstemning i slutningen af året. Vi var med blandt otte udvalgte rejseblogs, dog uden at ryge helt til tops.

 

Rejseblik og Rejsejulekalender

Som noget nyt på bloggen introducerede vi indlægs-rækken“Rejseblik”. Indlæg der er visuelt indbydende og stemningsfulde. Hvor teksten er skåret ned til et absolut minimum, og billederne får lov til at tale deres eget sprog. Vores første omgang “Rejseblik” var fra De Ydre Hebrider.

Midt mellem honninghjerter, granguirlander og ikke mindst havregrynskugler havde vi et indlæg med i Rejsejulekalenderen 2016. Bag låge nummer 21, gemte der sig et indlæg om altid smukke, fantastiske og helt og aldeles magiske Grønland. 

Turen går til…?

Der er ikke lagt så mange rejseplaner for det nye år endnu. Vi har dog besluttet os for, at vi skal en tur til Costa Rica. Det glæder vi os helt vildt til. 

Her til sidst skal der der lyde et STORT tak, til dig der læser med. Det er super dejligt og vi er rigtig glade for alle de likes og kommentarer, der kommer. 2017 er lige begyndt. Vi glæder os til at se, hvad det bringer. Nu vil vi snart kaste os på sofaen og se skihop fra Garmisch-Partenkirchen. Helt som vi plejer…

GODT NYTÅR!

BONUS-INFO: Husk du også kan følge med på vores Facebook-side. Der informerer vi om nye indlæg på bloggen, ligesom vi også smider billeder og små historier op. Kom frisk…