Nyt fra afoot

Årskavalkade 2022

2022

Endnu et år er fløjet af sted, og vi skriver nu 2023. Det er blevet tid til vores årskavalkade, hvor vi kigger tilbage på det forgangne år i afoot-land.

Rundt i Danmark

Vi har været godt rundt i Danmark i 2022. Det blev blandt andet til endnu en tur til Vesterhavet, en weekend i Aarhus og så vandrede vi halvdelen af Gendarmstien. En lun weekend i oktober fik vi også krydset vandreturen rundt om Gurre Sø af på vores liste. Der har været mange gode timer, både i vores eget selskab, men også med gode venner. Danmark, du er en dejlig en.

Vi har prøvet på at komme lidt mere ud i hverdagene, hvilket kan være svært, når man bor midt i København. Derfor har vi indført Aftentouren. Afsted efter arbejde med brænder, vand og frysetørret mad, og så har vi et lille eventyr. Det bragte os blandt andet til Bøllemosen i Jægersborg Hegn og Kongelunden på Amager.

Gendarmstien med gode venner

Flot, flottere, Østrig

Årets helt store vandre-eventyr var turen til Mayrhofen i Østrig, der bød på noget af det smukkeste natur, vi længe har set. Vi var af sted på flere forrygende dagsture, og en helt fantastisk tre dages hyttetur i alperne.

Zillertal-dalen i Østrig var på alle måder en virkelig dejlig oplevelse. Suveræne vandremuligheder, dejlig mad og masser af gemütlichkeit. At vi så måtte vente nogle dage på vores bagage, var selvfølgelig irriterende, men ikke noget der ødelagde ferien. Men det var nu meget rart, at få “sit eget” tøj på…

2022 østrig

Lund og jul

Vi var også en tur over sundet, da vi var på smuttur til hyggelige Lund i Sverige.

Rejseåret 2022 blev sluttet af med en juletur til Bruxelles. Når man kan slå det at rejse sammen med øl, chokolade, jul og tegneserier, så er det svært ikke bryde ude i (jule)sang. Det var egentlig planen at tage en tur til Aarhus, da vi gerne ville til aftenåbent og opleve “jul i Den Gamle By”, men vi var for sent ude – billetterne var udsolgt. Så vi tog til Bruxelles i stedet…

Gæster

Der har også været gæster på bloggen i 2022. Kajsa kom hjem og fortalte om Sri Lanka (lige inden det blev erklæret i undtagelsestilstand). Vi er rigtig glade for, at du havde lyst til at dele dit eventyr med os.

Og så har vi haft gang i nogle indlæg i vores serie “Fire rejsebloggere anbefaler”, hvor fokus denne gang har været på “et sted med havudsigt”, “en overnatning”, “et lille eventyr” og “vandreture på Instagram”. Endnu en gang et STORT TAK til alle jer der har været med. Vi er super glade for, at i havde lyst til at lege med.

Nyt fra afoot-land

Hvad skete der ellers i afoot-land? Vi har lige haft en artikel med i december/januar udgaven af magasinet Opdag Verden, hvor vi har skrevet om vores hyttetur i Zillertal-alperne i Østrig. En tur der ligger helt i top blandt årets højdepunkter.

Vi havde også et billede med i magasinet Livet i Odsherred, der udgives af Geopark Odsherred. Gode, gamle Vejrhøj i vinterklæder.

2022 opdag verden

Der er ikke nogle endelige rejseplaner for 2023 endnu, men vi drømmer om at tage en tur til Færøerne og fejre ólavsøka igen. Så skal vi bare ikke med morgen-flyet hjem om søndagen denne gang…

Derudover ligger en tur til Kullen med vandrestøvler i støbeskeen. Og mon ikke vi finder på nogle flere eventyr i Danmark og ude i den store verden hen ad vejen.

Godt nytår!

Til sidst skal der, som altid, lyde et KÆMPE STORT TAK til jer, der følger og læser med. Vi elsker alle de likes og kommentarer, vi får på bloggen, Facebook og Instagram. I er bare de bedste! Vi håber i kom godt ind i det nye år, og at 2023 vil byde på store som små eventyr til jer allesammen.

Nå ja, og nu vi snakker om sociale medier, så passerede vi en lille milepæl i slutningen af 2022, da vi rundede 1000 følgere på Instagram. Et STORT TAK til jer der kigger med.

Og med det sagt vil vi ønske alle et rigtig GODT NYTÅR!

BONUS-INFO: I 2023 er det hundrede år siden at den engelske arkæolog Howard Carter åbnede døren ind til gravkammeret hvor Tutankhamon lå. Det er også hundrede år siden BBC indførte daglige vejrudsendelser og der blev kørt Le Mans for første gang.