Nyt fra afoot

Årskavalkade 2018

årskavalkade

Lad os lige starte med at ønske dig GODT NYTÅR! Så er den klaret, og du kan nu læse videre. Et nyt rejseår begynder, hvilket jo også betyder, at et rejseår er slut. Gik du glip af noget? Fortvivl ikke. Her kommer nemlig nogle af højdepunkterne. Vi byder velkommen til afoots Årskavalkade 2018.

Tag blandt andet med os op på toppen af en Munro i Skotland, ud i Yorkshire Classic landskab i England og af sted langs Middelhavets blå, når vi udforsker vandrestierne på det sydlige Kreta.

Det bedste fra 2018

En forlænget weekend i Yorkshire Dales i England var altså ikke den værste måde at starte rejseåret 2018 på. Yorkshire byder på virkelig smuk natur og fantastiske muligheder for at lufte vandrestøvlerne. Den kombination bliver vi bare aldrig trætte af.

Sol og vandreferie i april? Det må blive et stort “ja tak” herfra. Vi tog en uge til Kreta, hvor den stod på sol, vandreture og “det græske køkken”. Trænger du til at “komme lidt væk fra det hele”, så er den lille by Loutro svaret. Det er kun muligt at komme til byen ved at sejle eller gå, og stemningen er meget afslappet.

Som du måske ved, er vi meget glade for Grønland. Helt så langt nordpå kom vi dog ikke denne gang, men en tur til Knud Rasmussens Hus i Hundested blev det da til. Det lugtede lidt af Grønland og eventyr.

Helle pakkede rygsæk og vandrestøvler, og tog til Østrig. Hun startede med et par dage i Wien, inden turen gik ud i Alpeland blandt bjerge, vandfald og Milka-køer.

Til sidst sluttede vi rejseåret af med en sen efterårs-tur til altid dejlige Skotland. Ti dage i den lille by Plockton på den skotske vestkyst med masser af natur lige uden for døren. Et par af højdepunkterne var vores Munro-tur op på toppen af Sgorr Ruadh og besøget på Eilean Donan Castle.

Gæster på bloggen

Et af vores yndlings-indlæg i 2018 var “Fire rejsebloggere anbefaler en vandretur”. Der skal endnu en gang lyde et STORT tak til fire af vores fantastiske med-rejsebloggere: Hike My Heart Out, Sarahinthegreen, A World to Explore og Lindas-netsted. Vi er simpelthen bare super glade for at i gad at lege med.

Og så har et par af Tonis tidligere kollegaer “kigget forbi”. Eller vi har i hvert fald kigget nærmere på de bøger, de har udgivet. Vi har nemlig set på bog-serien “Vild viden” af Line Friis Frederiksen og “Mod verdens tag” af Jakob Urth og Nils Finderup. Har du trang til eventyr, så kan de anbefales på det varmeste.

Vi siger tak

Der skal også lyde et STORT tak til rejsebloggen OnTrip.dk, der for tredje år i træk havde os med på listen over 13 Gode Danske Rejseblogs. Vi er rigtig glade og stolte over endnu engang at være med i det fine selskab.

Der har været spot på danske rejsebloggere flere steder sidste år. Vi havnede i spotlyset hos RejseSpion og InsideFlyer, og siger mange tak for opmærksomheden.

April 2018 blev vores nye “bedste måned nogensinde”, og generelt stiger antallet af besøgende på bloggen. Det er vi naturligvis SUPER glade for, og der skal lyde et STORT tak til dig, der læser med. Vi håber at du også fremover kan finde inspiration til en rejseoplevelse eller to. Vi er i hvert fald klar på mange flere eventyr.

Hvad 2019 bringer…

Ja, hvad skal vi så finde på i 2019? Planen er pt. at gøre vores “Tour de Nordlige Atlanterhav” færdig, og tage til Orkney og Shetland. Så har vi besøgt Grønland, Island, Færøerne, Skotland med De Ydre og Indre Hebrider og så Orkney og Shetland. Vild og til tider barsk natur når det er allerbedst!

Hvad der ellers kommer til at ske, det ved vi ikke endnu. Men mon ikke vi finder på et eller andet…