Nyt fra afoot

Årskavalkade 2019

årskavalkade

Det er blevet tid til vores årskavalkade, hvor vi ser tilbage på året der gik. Udover nogle gode rejser var 2019 også året, hvor afoot rundede et halvrundt hjørne. Bloggen fyldte fem år, og vi kiggede kort tilbage på fem af vores mest fantastiske oplevelser i den periode.

Vi fik også sat lidt ord på, hvorfor vi elsker at tage vandrestøvlerne på og komme ud i naturen. Overskriften på det indlæg, “Vandring for krop og sjæl”, siger det egentlig meget godt og præcist.

Og der var faktisk mere at fejre. Vores facebook-side rundede nemlig 500 “synes godt om”, hvilket har været et lille delmål. Vi er super glade for at det endelig lykkedes.

Hvis du ikke allerede følger med, så er du naturligvis mere end velkommen. Se bare hvor glade vi ser ud…

Dejlige Dolomitter

Sidste års sommerferie og klart fedeste rejseoplevelse var turen til Selva di Val Gardena i Dolomitterne i Italien. Ti dage med fuld gang i vandrestøvlerne, frisk luft, masser af natur og øl-pauser i bjergene med fantastiske udsigter. Vi behøver nok ikke nævne det, men vi elskede vores tur til alpeland.

Vi vandrede op og ned ad bjergene, og de første par dage var vi lige til at smide i seng, når aftensmaden var spist. Det er hårdt at være ude i den friske bjergluft. Men det er godt nok også dejligt. Hver dag kunne vi gå ud af hoveddøren og kort efter var vi midt i helt spektakulære scenerier. Den ene dag gik vi op til Rifugio Puez, den næste tog vi kabelbanen til Sassolungo. Det var det rene vandre paradis!

Eviva Espana

Vi fik taget forskud på foråret, da vi i april tog til Spanien og havde en uge i den lille by Frigiliana. Det er et perfekt område til en uges ferie, hvor man bare vil slappe af og vandre nogle ture. Selv om vejret ikke var gået all inCosta del Sol, så fik vi nogle gode dage, og solen var da fremme næsten hver dag.

årskavalkade spanien

Vi kom til tops på det højeste punkt i området, og vandrede gennem bjergene ud til kysten ad GR 249. Når vejret var dårligt, blev vi inde og læste, mens vi ventede på opklaring.

Fra Engeland til Skotland

For nu at tage det hele i sådan lidt omvendt rækkefølge, så startede vores rejseår i februar med en dejlig smuttur til London med et par gode venner. Den stod på Fish & Chips, bøffer, boghandlere, en hemmelig bar, street art, kunst, pints og masser af hygge.

Helle sluttede rejseåret af i samme del af verden, da hun i september tog til Skotland, og besøgte Edinburgh og The Scottish Borders, hvor turen blandt andet gik op til toppen af Dollar Law med et par veninder.

Godt Nytår!

2019 bød også på en helt ny oplevelse. Vi har nemlig været bag lågen i en julekalender på Facebook, ikke bare en men hele to gange. Tusind tak til Miss-World og Helles Univers for alle de pæne ord. Vi er meget glade for, at i havde fundet plads til os.

Og så ellers velkommen i det nye år, vi håber du kom godt ind i det. Der skal lyde et kæmpe stort GODT NYTÅR, til dig der læser med. Vores lille årskavalkade er slut for denne gang. Vi glæder os til mange flere oplevelser og eventyr her i 2020. Verden venter…